| ralucamirabela a întrebat:

Am o presimtire rea in legatura cu sanatatea mea! Fumez, de cateva luni, dar nu des... o tigare la 3-4 zile, adica nu ma pot numi fumatoare de la o tigare la 3-4 zile. da totusi.Acum cateva zile, era frig afara, si eu m`am dus in fusta de la uniforma la scoala, si tot acum de curand, cand am plecat la scoala am plecat in haine mai subtiri, k ma grabeam si nu voiam sa intarzii la scoala.Azi cand m`am trezit, imediat ce m`am ridicat din pat, mi-a venit ciclu, si ma intepa rau de tot d la burta in jos. zici ca ma injunghia ceva.nu mai puteam de durere. Apoi, cand mi-a trecut, m`a luat o durere oribila de spate, si m`a durut toata ziua, pe la mijlocul coloanei.Acum,mai pe seara mi-a mai trecut, dar tot ma doare.Si de cate ori am fost pe ciclu nu mi s`a mai intamplat asa. Puteti sa imi spuneti din ce cauza e? de la tigari (fumez ft RAR) sau de la frig, adica nu am fost imbracata calumea si m`a prins curentu`?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Giinger a răspuns:

Tigarile nu au absolut nicio treaba cu durerile de jos din partea burtii si de spate. Stiu ce spun ca si eu am patit asa. Te-a tras curentul. Mai bine ai fi luat o pastila de durere, un analgezic ceva ca sa te lasehappy Data viitoare incearca haine mai groase pe frigu asta ca nu e de glumit. AI incredere ca nu e de la tigara cunosc atat lume care fumeaza si niciodata nau avut probleme din astea din cauza ei.
Numai bine si o seara placutabig hug sper ca am ajutatbig grin

4 răspunsuri:
| janynefeaver a răspuns:

Suta la suta este din cauza frigului, te asigur eu. Eu sunt fumatoare de 7 ani, acum fumez un pachet in doua zile, dar am avut perioade in care fumam doua pachete pe zi si iti pot spune sigur ca simptomele tale nu sunt de la fumat. Inainte ma imbracam si eu subtire cand era frig afara, dar dupa ce am racit de doua ori la plamani, m-am lecuit. Asa ca te sfatuiesc sa nu te mai imbraci subtire cand e frig afara sau vei raci f rau, ma refer la gripa nu la altceva. Nu doresc nimanui sa pateasca ca mine.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Bye-bye

| aKylie a răspuns:

De la frig si pentru ca esti pe stop, nu are legatura cu tigarile, totusi, daca o sa mai fumezi o sa ai probleme cu sanatatea.

| FloRRe a răspuns:

Heii! happy Eu una, nu cred sa fie de la tigari.Adica,in nici un caz.Si mai ales ca ai spus ca fumezi odata la 3-4 zile,si chiar daca ai fuma zilnic,nu ar avea nici macar o legatura cu asta.E pentru ca tu pe frig te-ai imbracat fff subire, si in fusta, si normal ca te-a tras curentul jos.Incearca sa te imbraci mai bine cand esti pe " stop ". Ai sa vezi ca o sa fie perfect.Iar daca te mai ia cu dureri de burta, ia niste pastile si nu o sa mai ai probleme! :*

| alecsyo a răspuns:

In niciun caz de la tigari cu siguranta ai prins raceala.