Stii de ce nu sa gasit solutie? Pentru ca nu ati dus o sticla de vin sau niste bani pentru consult, va trateaza ca la spital ca si cum ati fi internati, nu dati nimic ei spun ca santeti sanatosi.
Sa stii ca ai mare dreptate. La spitalul nostru din oras trebuia sa mergem obligatoriu cu o atentie doctorilor! Nu are importanta ca lucrez sau nu in spital, colega lor! Dar am mers la Tm la privat, am platit si tot nimic? Oare sa ascunda si asa? Nu stiu ce sa zic! a spus ca il asteapta in martie sa vada cum se simte dupa ce i-a prescris propanolol. Noi ne-am gandit sa ne axam si pe alte parti ale corpului, cum ar fi inima, coloana, dureri reumatice... nu stiu
Nu ati gasit solutia pentru ca nu ati fost unde trebuie,problema este de la coloana cervicala,o spondiloza,care se trateaza cu produse naturiste. Recomand Triple Potency Lecithin, White Willow, Ginkgo XC, Xantho, care sepot lua de aici http://www.mypurnutrition.com/products/.Tratamentul trebuie facut trei luni, cate 3 pastile pe zi.
Este alergic la persoana ta lasa-l cat poti de repede esti o povara pentru el
Esti tare bun la comentat El este bolnav de 6-7 ani si noi suntem de 4... Cum ii poti explica? Daca nu stii, nu comenta! Eu vorbeam de ceva serios, despre o problema care persista de 6 ani ZI DE ZI! Daca tu poti suporta aceasta durere zi de zi, atunci iti poti pastra comentariul acesta de 2 bani!