| Anailyn a întrebat:

Am o problema care as dori sa o lamuresc cu ajutorul voastru. Iubitul meu are dureri de cap ingrozitoare, aproape zilnice. Noi suntem din Petrosani, HD si am fost la noi la spital, nu s-a constatat mare lucru pe parte neurologica, dar am mers la o clinica din Timisoara, a facut RMN cap si vasele de sange si NICI UN REZULTAT! Este imposibil sa ai dureri ingrozitoare in partea stanga, prin zona tamplei si deasupra urechii. Ce organe are corpului creaza dureri mari in zona capului. Mentionez ca durerile sunt de vreo 6, 7 ani iar solutie nu s-a gasit pana acum! Va multumesc frumos si va rog informativa cat dispune dumneavoastra despre cauzele durerilor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Manaila_Viorel_1987 a răspuns:

Este alergic la persoana ta lasa-l cat poti de repede esti o povara pentru el

| mgtow a răspuns:

Stii de ce nu sa gasit solutie? Pentru ca nu ati dus o sticla de vin sau niste bani pentru consult, va trateaza ca la spital ca si cum ati fi internati, nu dati nimic ei spun ca santeti sanatosi.

| Anailyn explică (pentru Manaila_Viorel_1987):

Esti tare bun la comentat happy El este bolnav de 6-7 ani si noi suntem de 4... Cum ii poti explica? Daca nu stii, nu comenta! Eu vorbeam de ceva serios, despre o problema care persista de 6 ani ZI DE ZI! Daca tu poti suporta aceasta durere zi de zi, atunci iti poti pastra comentariul acesta de 2 bani! happy

| Anailyn explică (pentru mgtow):

Sa stii ca ai mare dreptate. La spitalul nostru din oras trebuia sa mergem obligatoriu cu o atentie doctorilor! Nu are importanta ca lucrez sau nu in spital, colega lor! Dar am mers la Tm la privat, am platit si tot nimic? Oare sa ascunda si asa? Nu stiu ce sa zic! a spus ca il asteapta in martie sa vada cum se simte dupa ce i-a prescris propanolol. Noi ne-am gandit sa ne axam si pe alte parti ale corpului, cum ar fi inima, coloana, dureri reumatice... nu stiu sad

| mgtow a răspuns (pentru Anailyn):

La privat cred ca sant seriosi asteptati analizele finale sa vedeti ce e. Astea publice lucreaza rau.

| giony54 a răspuns:

Nu ati gasit solutia pentru ca nu ati fost unde trebuie,problema este de la coloana cervicala,o spondiloza,care se trateaza cu produse naturiste. Recomand Triple Potency Lecithin, White Willow, Ginkgo XC, Xantho, care sepot lua de aici http://www.mypurnutrition.com/products/.Tratamentul trebuie facut trei luni, cate 3 pastile pe zi.

Răspuns utilizator avertizat