| Dany3 a întrebat:

am o problema cu mama si nu stiu cum sa o rezvolv :ia se crede grasa da nu este si a cam inceput sa faca foamea ca sa slabeasca iar ieri mai avea oleaca si cadea din picioare cum pot sa o fac sa manace?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Dany3! Sinceră să fiu şi eu sunt la dietă, dar mănânc, nu mă înfometez. E bine ca de la o vârstă să ai grijă să nu mai depui, dar nu susşin dietele drastice care pot agresa organismul.
Eu în locul tău, aş sta de vorbă cu mama ta, şi aş întreba-o dacă ţine mai mult la siluetă decît la copiii ei. Apoi explică-i, cu toate că sunt convinsă că ştie, că în loc să se înfometeze ar fi ideal dacă ar renunţa la pâine şi ar consuma musli de ovăz cu lactate. Să consume fructe, spanac (se găseşte congelat şi e bun), peşte etc.
Mari succese şi o zi cu zâmbet!

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Da-i sa citeasca cartea "Mananc deci, slabesc " http://www.scribd.com/doc/3964375/Michel-Montignac-Mananc-deci-slabesc

| Andrei07565486 a răspuns:

Convinge-o sa se duca la doctor, cateva calmante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei
Zii la mama ta mai bine sa se duca la sala sau sa ia pastile decat sa faca foamea. Chiar daca va slabi foarte multe kg aceasta va face ulce si ii va cadea parul!

| AdelinGrigorescu a răspuns:

Explica-i ca nu slabeste prin a nu mai manca! Ea poate sa slabeasca, dar sa manance de dimineata, pe la 3 sa mance ceva fructe, si seara dar nu mai tarziu de 8. (fara carne de porc, cartofi prajiti)

| tibimessi a răspuns:

Am o intrebare, cate kg are mama ta? daca nu e grasa arata-i ce ii scriem noi pe TPU si o sa inteleaga. spune-i sa inceteze cu foamea ca o sa slabeasca si crede-ma nu e prea bine sa mai slabeasca daca zici ca nu e grasa... funda? daca vrei.

| Aηηush a răspuns:

Spune-i ca nu e bine si de dragul tau sa renunte si chiar daca ar fi grasa tu si cei din jur dragi ei o vor iubi indiferent cum va arata.