| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

Am o problema cu un furuncule. Mi-a aparut prima data,am luat tratament cu antibiotic,mi-a trecut,mi-a aparut iar,iar am facut tratament, acum iar imi reapare. Voi ce parere aveti? Daca ati avut furunculi cum ati scapat de ei? Prin ce tratamente? Ati apelat la chirurgie?(va scriu asta pentru ca eu nu doresc sa apelez la chirurg)... Multumesc, dau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Furuncul este o infectise produs de Stafilococul aureus de aceea este important sa mergi sa iti recolteze un examen bacteriologic pentru a vedea la ce antibiotice este rezistent.Nu poti sa iei asa antibiotice trebuia sa ataci tulpina.Consulta un medic

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg explică (pentru alinadianaaa):

Am fost la medicul de familie pana acum, ar fi de preferat sa consult un dermatolog, nu?

| alinadianaaa a răspuns (pentru djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg):

Cel mai bine este sa consulti un dermatolog in perioada cand a aparut furuncurile ca sa poata preleva pe lama lichidul din interiorul furuncului. Dupa ce vine rezultat antibiogrameide se va incepe tratamemtul cu antibilticul la care tulpina ta e rezistent.