| Radu_Ionut_1993 a întrebat:

Bună TPU, am o problemă cu unghia mare de la picior, unghia este dezlipită de carne(patul unghial), intrebare este ce trebuie sa fac ca unghia să îți revină la normal, a mai avut cineva vreo problemă asemănătoare și dacă ați avut cum ați rezolvat-o?
Problema o am de vreo 6 luni.
Problema a început după ce am tăiat prea scurt unghia.
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Yuoia a răspuns:

Dupa ce ai taiat-o prea scurt? Nu prea cred.
Mai degraba cred ca ai avut unghia lunga si incaltamintea inchisa a tot lovit in ea pana a dezlipit-o.
Tai-o cat mai scurt, pana unde este lipita. Si apoi, ai rabdare. Va creste sanatos.
M-am uitat pe comentarii.
Eu am avut o ciuperca luata de pe actele clientilor mei. La mana, evident. Nu mi-a scos unghia. Dar mi s-a recomandat taierea cum ti-am spus si am facut tratament. Igiena severa. Frecat cu periuta. A crescut perfect, nici nu mai stiu care a fost aia cu probleme.