Hey. Stiu eu un "leac" : Cumpara Zinerit si sa te dai cu el seara, inainte de culcare. Chiar e bun!
Argila albastra(o gasesti la plafarurile naturiste)amestecata cu zeama de lamaie(o lingurita rasa+10-15 picaturi)faci un fel de pasta usor de aplicat pe fata.FOLOSESTE LA AMESTECARE ceva de lemn(bat de inghetata). Alpic-o cu aceiasi spatula seara si asteapta sa se usuce. Apoi te spele cu apa calduta fara sa freci!(eventual cu un sapun unguent).3-5zile.
Da, am facut tratamentul 5 zile. Argila se gaseste la cutie sub forma de plicuri (10 buc.)si costa aproximativ 8-10 lei cutia(argila cosmetica)ASTA nu e albasta! AIA albastra se gaseste la 250/500g si scrie pe cutie "ARGILA ALBASTRA ".La cutie mica cam 15-20 lei.AM FOLOSIT ori una ori alta CAND AM AVUT NEVOIE! Si mama foloseste inloc de creme (ea mai pune ou si miere, ulei etc)! Dar petru mine a fost destul doar praful cu lamaia.Incearca 2 zile si vezi ca nu doare doar te mananca putin pana se usuca pasta.
Bună!
Amestecă un sfert de măr ras cu o linguriţă cu vârf de miere pentru a obţine o mască naturală şi eficientă cu efect antiacneic. Dacă mierea este foarte groasă, poţi adăugă şi puţină apă la mască ce se ţine pe faţa timp de 20 de minute.
Te pup!
Mersi mult chiar a functionat.Sincer imi pare rau ca am dat deja funda
Dacă eşti adolescent/ă este normal să îţi apară aceste mici coşuri pe faţă. Există la magazin o cremă Nivea care ajută la dispariţia acestora. Dacă nu merge, poţi întreba un medic.