Hey. Stiu eu un "leac" : Cumpara Zinerit si sa te dai cu el seara, inainte de culcare. Chiar e bun!
Argila albastra(o gasesti la plafarurile naturiste)amestecata cu zeama de lamaie(o lingurita rasa+10-15 picaturi)faci un fel de pasta usor de aplicat pe fata.FOLOSESTE LA AMESTECARE ceva de lemn(bat de inghetata). Alpic-o cu aceiasi spatula seara si asteapta sa se usuce. Apoi te spele cu apa calduta fara sa freci!(eventual cu un sapun unguent).3-5zile.
Dacă eşti adolescent/ă este normal să îţi apară aceste mici coşuri pe faţă. Există la magazin o cremă Nivea care ajută la dispariţia acestora. Dacă nu merge, poţi întreba un medic.
Da, am facut tratamentul 5 zile. Argila se gaseste la cutie sub forma de plicuri (10 buc.)si costa aproximativ 8-10 lei cutia(argila cosmetica)ASTA nu e albasta! AIA albastra se gaseste la 250/500g si scrie pe cutie "ARGILA ALBASTRA ".La cutie mica cam 15-20 lei.AM FOLOSIT ori una ori alta CAND AM AVUT NEVOIE! Si mama foloseste inloc de creme (ea mai pune ou si miere, ulei etc)! Dar petru mine a fost destul doar praful cu lamaia.Incearca 2 zile si vezi ca nu doare doar te mananca putin pana se usuca pasta.
Mersi mult chiar a functionat.Sincer imi pare rau ca am dat deja funda