Pai in primul rand dupa un avort nu ai voie sa faci sex cel putin o luna de zile, ca sa te poti vindeca cum trebuie.
In al doilea rand daca iei anticonceptionale e logic ca esti protejata, cam pentru asta s-au si inventat.
Medicul ala nu ti-a spus ca nu poti sa mai faci hata-hata vreo doua luni dupa avort? Te arde tare? Pacat ca de copilul ala nu te-a durut, macar tot atat de tare cat te arde nebunia asta.
Zenithf m-am despartit de acel baiat cand a aflat ca sunt insarcinata, maicasa urla ca disperata sa fac avort dar pe mine nimeni nu m-a intrebat nimic..si el sa indepartat de mine dupa ce a aflat, eu i-am zis ca nu vreau copii ca am liceul de terminat si cand i-am zis a inceput sa urle.dar dupa ce a aflat ca sunt insarcinata repede so luat dupa maicasa..Si da acum am pe altcineva iar intrebarea am pus-o doar de curioasa, imi place sa ma informez din mai multe parti doar e viata mea nu?
Hei. Incearca sa eviti contactul sexual cel putin 2 luni de la avort, este periculos pentru tine si banuiesc ca nu-ti doresti inca un copil.
Ai grija de tine!
Deci sa inteleg ca ai consultat medicul, el ti a prescris niste anticonceptionale cu un scop, dar cu toate astea educatia ta sexuala e atat de praf incat asculti mai degraba de "o fata" decat de medic?
Si fata aia a trait prin asa ceva si de aia am luat in seama ce a zis
Daca tu ai mai multa incredere in "gura lumii" decat intr-un medic, atunci este adevarat.
Nu, nu poti ramane insarcinata daca iei pastile. Esti protejata. Fata aceea nu stie ce vorbeste.