| adry17 a întrebat:

am o problema de 2 saptamani si 5 zile am facut un avort iar medicul mi-a zis sa iau anticoceptionale Karissa din ziua urmatoare dupa avort, o fata mi-a spus ca pot ramane gravida chiar daca iau acum anticoceptionale de 2 saptamani si cateva zile e adevarat? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hαppiηеss a răspuns:

Pai in primul rand dupa un avort nu ai voie sa faci sex cel putin o luna de zile, ca sa te poti vindeca cum trebuie.
In al doilea rand daca iei anticonceptionale e logic ca esti protejata, cam pentru asta s-au si inventat.

15 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Medicul ala nu ti-a spus ca nu poti sa mai faci hata-hata vreo doua luni dupa avort? Te arde tare? Pacat ca de copilul ala nu te-a durut, macar tot atat de tare cat te arde nebunia asta.

| D4lid4 a răspuns:

Nu, nu poti ramane insarcinata daca iei pastile. Esti protejata. Fata aceea nu stie ce vorbeste.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci sa inteleg ca ai consultat medicul, el ti a prescris niste anticonceptionale cu un scop, dar cu toate astea educatia ta sexuala e atat de praf incat asculti mai degraba de "o fata" decat de medic?

| neutrino a răspuns:

Daca tu ai mai multa incredere in "gura lumii" decat intr-un medic, atunci este adevarat.

| adry17 explică (pentru Zenithf):

Medicul mi-a zis sa fac pauza 2 saptamani.dar eu stiam ca anticoceptionalele trebuie luate din prima zi de ciclu..nu a2a zi dupa avort

| adry17 explică (pentru suntserios):

Si fata aia a trait prin asa ceva si de aia am luat in seama ce a zis

| Alexandru0007 a răspuns:

Daca fata e doctor ai o dilema.altfel nu

| adry17 explică (pentru Alexandru0007):

In fne :*

| DouaPuncteD a răspuns:

Hei. Incearca sa eviti contactul sexual cel putin 2 luni de la avort, este periculos pentru tine si banuiesc ca nu-ti doresti inca un copil.
Ai grija de tine!

| adry17 explică (pentru DouaPuncteD):

Mersii DouaPuncteD :*

Zenithf tu crezi ca avortu ala l-am facut de capu meu? stai linistit... poate sti si tu cum e sa ai o relatie de 2 ani si nici dupa atata timp sa nu-ti cunosti persoana iubita e complicat rau sad

| Zenithf a răspuns (pentru adry17):

Ce sa cred, cand vorbesti despre sex la un timp atat de scurt dupa ce ai facut un avort? Si acum, ca o cunosti mai bine pe "persoana iubita", te gandesti tot la asta? Sau acum ai schimbat-o cu alta? Incerc sa inteleg si eu. straight face

Zenithf m-am despartit de acel baiat cand a aflat ca sunt insarcinata, maicasa urla ca disperata sa fac avort dar pe mine nimeni nu m-a intrebat nimic..si el sa indepartat de mine dupa ce a aflat, eu i-am zis ca nu vreau copii ca am liceul de terminat si cand i-am zis a inceput sa urle.dar dupa ce a aflat ca sunt insarcinata repede so luat dupa maicasa..Si da acum am pe altcineva iar intrebarea am pus-o doar de curioasa, imi place sa ma informez din mai multe parti doar e viata mea nu?

| Zenithf a răspuns (pentru adry17):

Relativ...
Ei bine, ai grija de viata ta, ar fi regretabil sa mai treci inca odata prin asta.
Vezi ca "dreptul de a alege" iti poate face si tie mult rau, din pacate multe nu-si dau seama de asta decat cand li se intampla pe pielea lor.