| newboy a întrebat:

Bună TPU,am o problemă de sănătate de două zile care nu pot să ințeleg ce este si de unde a apărut,as putea sa o descriu ca un junghi in partea stanga a pieptului,cam cu câtiva cm deasupra inimii,cand fac efort gen alergat sau sărituri pe loc,simt durerea pieptului in stânga sus, chiar si puțină durere care pleacă catre partea feței in stanga pana la cap.Am fost si la medicul de familie,am fost consultat,am primit o prescripție medicală,după care am urmărit tratamentul propus,și nimic.
Din ce cauză am aceste dureri? Știu că majoritatea dintre voi nu sunteți doctori experți in multe privințe,insă vreau să aud de la voi niste sugestii sau păreri de la cei cu experiență sau cei care știu câte despre cauza durerii,Mulțumesc Anticipat, fundă raspunsului bine adecvat si ușor de ințeles.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreiWeisz a răspuns:

Mie imi suna a angina de efort. Cat timp dureaza durerea dupa efort? Si ce ti-a zis medicul de familie ca e?

3 răspunsuri:
| newboy explică (pentru AndreiWeisz):

Medicul de familie nu a spus exact cum se numeste, tot ce am inteles este ca e in legatura cu efortul, iar durerea este chiar si inainte si dupa efort, cel mai des o simt cand inspir adanc.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru newboy):

Si nu ti-a luat pulsul, tensiunea, nu ti-a facut un ECG?

| newboy explică (pentru AndreiWeisz):

Mi-a luat pulsul si a spus ca e destul de Ok, ecg nu mi-a facut, din pacate.