| Silviu9343 a întrebat:

Am o problema de vreo 2-3 zile, ma doare ceafa(mai bine spus) muschii gatului. Eu cand stau la PC atunci se amplifica durerea. Am 19 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poziția ta nu este cea corectă, apare tensiune la nivelul coloanei cervicale și de aici și tensiune în mușchi.
Stai cât mai drept, la fiecare 20-30 de minute de stat în fața pc-ului fă câteva exerciții care să relaxeze coloana și mușchii, un aparat de masaj ar fi bun.
Evită să stai cu orele la calculator, pe lângă aceste probleme, îți pui în pioneze și ochii.
Eliberează-te de situație cu o plimbare în aer liber, privitul cerului.
Pa, pa.

| Silviu9343 explică (pentru Legiuitoarea):

Ok asa am sa fac astept raspunsurile voastre pentru a da o funa la castigator!winking

2 răspunsuri:
| Silviu9343 explică:

Am inteles! dar ideea este ca si cand nu stau la pc ma doare dar mai putin nu ca si cand stau la el.