Ai o infectie genitala, posibil cu Candida, luata de la partenera ta care te-a mintit si nu are toate analizele la zi. Prostia este a ta ca faci sex neprotejat aiurea, fara analize ca orice cuplu normal, mai ales ca daca ti-a dat o boala cu transmitere sexuala, e posibil sa-ti mai fi dat si altele (gen HIV sau hepatita cronica). Urgent la un dermato-venerolog tu si la un ginecolog ea. Deja ai amanat extrem de mult tratamentul.
mergi la urologie..ai luat bts.o sa ai cremeeventual antibiotice..nu mai sta nici o zi..pe bune..nu e de ras, rad doar cum te intrebi tu. oare am luat ceva?
O vizită la medic se impune, atât pentru tine cât şi pentru ea. Pe lângă consult, aşteapta-te să fie necesară cultură din secreţie uretrală şi analize de serologie a sângelui. Nu amâna!
Problema ta tine de dermato-venerice. Data viitoare pune "caciulita". Obligatoriu. Insa o sa dureze ceva pina la "data viitoare" pentru ca trebuie sa te vindeci complet. Multa sanatate!
Acum am observat ca imi este putin crapata pielea de aceea ma ustura. poate cum am "fortat".
Probabil gonoree..in faza incipienta usor de tratat..asa ca nu sta
LarisaChe07 întreabă: