Acum am observat ca imi este putin crapata pielea de aceea ma ustura. poate cum am "fortat".
mergi la urologie..ai luat bts.o sa ai cremeeventual antibiotice..nu mai sta nici o zi..pe bune..nu e de ras, rad doar cum te intrebi tu. oare am luat ceva?
Probabil gonoree..in faza incipienta usor de tratat..asa ca nu sta
Ai o infectie genitala, posibil cu Candida, luata de la partenera ta care te-a mintit si nu are toate analizele la zi. Prostia este a ta ca faci sex neprotejat aiurea, fara analize ca orice cuplu normal, mai ales ca daca ti-a dat o boala cu transmitere sexuala, e posibil sa-ti mai fi dat si altele (gen HIV sau hepatita cronica). Urgent la un dermato-venerolog tu si la un ginecolog ea. Deja ai amanat extrem de mult tratamentul.
O vizită la medic se impune, atât pentru tine cât şi pentru ea. Pe lângă consult, aşteapta-te să fie necesară cultură din secreţie uretrală şi analize de serologie a sângelui. Nu amâna!
Problema ta tine de dermato-venerice. Data viitoare pune "caciulita". Obligatoriu. Insa o sa dureze ceva pina la "data viitoare" pentru ca trebuie sa te vindeci complet. Multa sanatate!