| 123448727 a întrebat:

Buna TpU! Am o problema foarte mare! Deci acum o saptamana ieseam de la scoala si cand ajung in fata blocului meu vine tot un copil de la scoala care sta la alt bloc tot langa mine si imi zice
-Dati 3 pumni
Eu:nu
-El :Ba, da
-Eu :Ba imi dai pace
-El : Nu, dati 3 pumni sa nu fug eu dupa tine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu, in asemenea cazuri, ma fac ca sunt "surd", nici nu ma intorc spre el.
Daca totusi ma agreseaza fizic, il dobor la pamant cu o singura miscare combinata (judo+karate), prin surprindere.
Niciodata n-a mai indraznit vreunul sa mai incerce limitele mele tongue

| anonimg a răspuns:

Ce s-a întâmplat după? Dacă nu poti, atunci nu îmi răspunde.
Când te simți amenintat/a de orice fel de împrejurare, este recomandat să nu stai de vorbă cu individul, sa nu-i răspunzi in nici-un fel și sa pui mâna pe telefon si să suni politia la 112.
Pentru că si daca-l lasi in pace, copilul acesta va face iarasi cu tine si cu altii ce a facut si mai înainte.
Si pentru liniștea ta poti sa suni si astăzi la politie si sa le spui ce ti s-a întâmplat. Le spui ca te-ai simtit amenintat/a de îndrăzneala acelui copil. Ei te vor învăța ce să faci în astfel de cazuri.
Niciodată nu trebuie să ne temem de oameni.

| mentholinks a răspuns:

Trebuia sa-i **** lui 3 pumni.

| alex495 a răspuns:

Dai una in boase tare si cat e la pamant da i,, omoru". E bine sa l bati cat mai rau pentru ca fiind vecin cu tine ii este foarte usor sa te gaseasca si o sa vina cu cativa malai dupa el sa ti dea tie omoru". Da i cat poti tu de tare, sa se pise pe el de durere, te opresti ori cand aproape numai misca ori cand se baga altii sa va desparta. Retine, bate l bine altfel a doua zi va veni dupa tine si o sa te joace rau in picioare cu gorilele le care le lupa el in fund in timpul liber