| YoDenii a întrebat:

Buna TPU am o problema imi tiuie urechile cand aprind televizorul laughing Am dat si pe mut si tot se aude. Nu stiu de la ce poate fi. la celelalte televizoare nu aud nimic. Acum nu se mai aude dar cateodata revine si e imposibil sa te concentrezi pe ceva. :@

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

Este de la tv. nu de la tine. In general tuburile fac asa cand se apropie sa cada de tot. Daca e LCD este o problema specifica la tv-urile LOW END. Deci stai linistita nu e de la tine! De la tv am intalnit si eu la rude laughing

4 răspunsuri:
| alecsa91 a răspuns:

Buna!
Sfatul meu ar fi sa faci un control ORL!
Poate ti se pare o problema minora, dar nu o neglija!

| pietrean a răspuns:

Observa daca auzi acele tiuituri in urechi, doar cand aprinzi televizorul tau sau al altora, daca auzi si fara a functiona acesta.
Cel mai bine iti dai seama, seara, cand este mai liniste in casa.Incearca sa vezi acest lucru,in mai multe zile/seri.
Poti sa ai acufene(zgomote in urechi), care sunt din cauza unei circulatii deficitare a sangelui, stresului, a lipsei de oxigenare a organismului, etc.

| SasNetRomania a răspuns:

Doar tv-ul tau sau si altul? acele tiuituri sunt si de la TV fie tub fie plat...

| YoDenii explică (pentru SasNetRomania):

Doar acest tv.