Da. Si eu am avut foarte recent (tot asa, de la o prietena), dar am scapat foarte repede cu Parasidose. Are si un pieptan special, ti-l dai pe parul ud, il ti 45 min, iti dai cu pieptanul si gata. Nu te speria. Stail calma, maine te duci la farmacie si-l ceri. Bafta:*
Este o solutie la farmacie pentru paduchi..Acuma depinde de farmacie si de oras.Costa intre 30-40lei!
Buna
foloseste cu incredere gazul, si un pieaptan des, apoi pune-o pe mama/sora ta sa te ajute sa indeparteze ouale, astfel nu vei scapa de ele, vor muri, dar vor ramane pe firul de par...
O zi frumoasa sa ai
Mergi la farmacie si iti vor recomanda fetele de acolo un sampon sau o solutie buna.
Apoi cumpara-ti un pieptene des si piaptana si ouale depuse de scarbosenii.
Nu-i un capat de tara, nu te alarma. Am patit si eu si pana la urma s-a tratat. Am urlat doua zile ca vroia maica-mea sa ma tunda (aveam parul pana la fund), dar a reusit sa ma curete si fara tunsoare. S-au chinuit cateva zile (ea cu sor-mea), dar se poate.
Si mi-a fost invatatura de minte, nu m-am mai apropiat cu capul de nimeni, de atunci.
Mai sunt bune si spray-urile care se vand cu viaptan care elimina ouale pentru ca e foarte des.
Bună.
Este bun și gazul, o pui pe mama ta să îl aplice pe pielea capului și pe lungimea firului de păr.
Și la farmacie sunt produse pentru combaterea păduchilor.
Succes.
Pa, pa.