| Iversson a întrebat:

Am o problema la nivelul genunchiului de mai mult timp. Am avut o incrucisare de ligamente acum 3-4 ani pe care am tratat-o si nu am mai avut probleme. In ultima vreme(ultimele 4-5 luni) s-a dezvoltat sub rotula o excrescenta solida de 2-3cm... Mentionez ca practic sport de 3 ani, baschet, si la celalt genunchi nu am nimic. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Citez
incrucisare de ligamente
Acest lucru nu se întâmplă niciodată, e vorba de Ligamentele incrucișate ale genunchiului e cu totul altceva!
Ai făcut lichid la genunchi mai ales dacă scârțăie.

2 răspunsuri:
| Iversson explică (pentru Azµre):

Multumesc de raspuns big grin

| Azµre a răspuns (pentru Iversson):

Pentru a scoate lichidul de la genunchi trebuie mers la doctor e mai complicat, dar poți încerca acasă tu o altă metodă băbească care dă roade.
iei de la farmacie lasonil unguent te dai de 2 ori pe zi.
Apoi iei foaie de varză pe care o călești nițel o perpelești pe o parte și pe alta, o iei o pui pe genunghi și apoi te legi la el cu pansament nu cu fașă elastică!
Dimineața și seara faci așa timp de 2-3 săptămâni.
Sănătate.