anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema la sânul stâng. Cel drept mi-a crescut s-a dezvoltat iar cel stâng mi-a crescut foarte puțin. Trebuie sa merg la un doctor? Va rog să răspundeți îmi este frica!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna IrinaNicoleta19.

In mod cert trebuie sa apelezi la un doctor. Cresterea unui san si altul nu, se atribuie de multe ori problemelor hormonale.

happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In mod cert singura varianta este aceea de a merge la un doctor. Du-te cat mai repede, numai un doctor poate sti explicatia si ce este de facut. Cand e vorba de sanatate nu mai intreba pe TPU, apeleaza la medicina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc! Am doar 13 ani

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai ce să faci şi NU ai de ce să te îngrijorezi!

La majoritatea fetelor/femeilor, sânii NU sunt simetrici/egali : în general, unul este mai mare şi celălalt mai mic.
Nici poziţia NU este simetrică : de obicei, unul este puţin mai sus/jos faţă de celălalt.

Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi.

Toate cele bune.

| Dontaskme2004 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa stergi acest raspuns, te rog! :*