| Deviliz a întrebat:

Am o problema...Luni in timpul zilei m-am trezit cu o durere a ovarelor cred foarte puternica.Infine pana seara mi-a mai trecut dar acum cand merg la toaleta am dureri foarte groaznice si am o senzatie foarte urata. Dati-mi si mie cateva sfaturi, remedii va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BlueFeeling a răspuns:

Sigur nu trebuie sa-ti vina ciclul menstrual? happy

| Lexuletz a răspuns (pentru BlueFeeling):

Da ai dreptate daca nu s-ar putea sa fi racit jos sad succes in continuare si numai bine

| BlueFeeling a răspuns (pentru Lexuletz):

Uhh. Nasol, la asta nu m-am gandit. Sper sa fie totul bine. Bafta si daca durerile nu se opresc si nu se. Intampla nimic. Sper ca ma intelegi. Mergi la un medic.

| Deviliz explică:

Menstruatia
mi-a venit deja luna aceastablushing

| loloooo a răspuns:

Offfsad. Eu zic sa incerci sa tii ceva cald pe burta, si sa iei o pastila,(Nospa), te va ajuta foarte mult! inca ceva... Odihneste-te! Si cu siguranta durerile se vor remediaa. Multa sanatateee:*! Fundita? puppy dog eyes!