| Adriana294 a întrebat:

Buna TPU am o problema ma doare capu foarte tare am migrene si ma inteapa Inima si plus am tot timpul gura uscata ce poate fi un sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dezhidratare + atac de panica.
Stai calma, relaxata si bea 2-3 pahare de apa, incet (nu cafea, ceaiuri, bauturi tacoritoare sau energizante).
Daca problema apare des, va trebui sa-ti schimbi si stilul de viata.
Nu strica sa te consulti si cu un medic, chiar cel de familie.

| Adriana294 explică (pentru Bula):

Buna apa cu lamia e bun pentru inima

| Caro34 a răspuns:

Draga Adriana, nu bei apa suficient! Cand corpul e deshidratat, gura e uscata, incep durerile de cap, organele sufera de lipsa apei, creste febra cu un grad, pielea devine uscata, deci mare atentie ca te imbolnavesti. 2 - 2, 5 litri apa sunt suficienti pe zi; poti bea si ceai, sucuri naturale, compoturi, supe - important este sa fie cat mai multa apa. Numai bine!

| Yon1470 a răspuns:

Mai bine consulta un medic si-ti va spune el ce ai si ce trebuie sa faci.

| Alex199e199 a răspuns:

Bea mai multa apa, probabil e dezhidratare. Si daca bei cafea sau energizant sa nu mai bei!

| cristinaboncea a răspuns:

Deshidratare