Pot sa incerci cu un ceai cald sau lapte cald cu miere. Cel mai bine este sa inchizi televizorul cand te duci la culcare. Lumina cauzata de televizor o sa te trezeasca. Sper ca te-am ajutat!
Buna! Uite cateva remedii naturiste de incercat acasa, aici: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-insomnie
Probabil nu poti sa adormi mai devreme pentru ca asa te'ai obisnuit si eu m-am obisnuit sa ma culc la 4-5, si chiar daca as vrea pe la 1-2 sa ma culc nu pot oriqm cand o sa inceapa scoala, o sa revii la programul normal`
Incearca sa te trezesti la 8 dimineata si ramai treaza pana la 12 si bea un ceai sau ceva ce sa te linisteasca
Asa mi se intampla si mie.Stai linistita. Daca nu te scoli devreme a doua zi nu ai de ce sa te agiti. Daca vrei sa te culci la ora 12 inchide orice sursa de lumina-daca te linisteste asculta o muzica "adormitoare"-bea lapte cald sau un ceai etc etc.Dar in principiu inchide televizorul calculatorul lumina si stai linistita in pat cu ochii inchisi. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Carmen133 întreabă: