| hypemaster a întrebat:

Buna TPU am o problema noaptea nu pot sa dorm ziceti-mi ce sa fac funda orice in afara de medicamente am 13 ani jumate mersi big grin vreau sa ma culc la ora 12 dar pot numia la 2

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sweetkitty222 a răspuns:

Pot sa incerci cu un ceai cald sau lapte cald cu miere. Cel mai bine este sa inchizi televizorul cand te duci la culcare. Lumina cauzata de televizor o sa te trezeasca. Sper ca te-am ajutat!winking

5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! Uite cateva remedii naturiste de incercat acasa, aici: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-insomnie

| Alrawan a răspuns:

Probabil nu poti sa adormi mai devreme pentru ca asa te'ai obisnuitwinking si eu m-am obisnuit sa ma culc la 4-5, si chiar daca as vrea pe la 1-2 sa ma culc nu pot happy oriqm cand o sa inceapa scoala, o sa revii la programul normal`big grin

| xt9000 a răspuns:

Incearca sa te trezesti la 8 dimineata si ramai treaza pana la 12 si bea un ceai sau ceva ce sa te linisteasca

| dani112 a răspuns:

Fa cumva sa te obosesti in timpu zilei lucru spor ceva orice

| dianadya a răspuns:

Asa mi se intampla si mie.Stai linistita. Daca nu te scoli devreme a doua zi nu ai de ce sa te agiti. Daca vrei sa te culci la ora 12 inchide orice sursa de lumina-daca te linisteste asculta o muzica "adormitoare"-bea lapte cald sau un ceai etc etc.Dar in principiu inchide televizorul calculatorul lumina si stai linistita in pat cu ochii inchisi. Sper ca ti-am fost de ajutor.