| Akanfrot a întrebat:

Buna TPU, am o problema pe care e rușinoasă pentru ca mi se intampla la cursuri de cele mai multe ori, mănânc dimineața iar după 2 ore la cursuri deja îmi chioraie stomacul foarte tare de foame și se aude in toată sala, nu am probleme de sănătate și dacă fac orice altceva deja parca nu mai îmi e foame. Mănânc regulat și bine, beau apa și am o alimentație corespunzătoare. Ideea e ca după ce mănânc după iar vreo 2 ore maxim iar chioraie foarte tare burta dar e nașpa ca se intampla cand e liniștea mai mare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

Probabil ai gaze, sau ai o problema a stomacului, gen reflux gastroesofagian. Incearca sa mananci mancare usor de digerat, sau poate mananci prea mult. Oricum, e gratuita vizita la medicul de familie daca stii ca nu poti rezolva asta de unul singur.

6 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

O ingurgitare rapida (pe nemestecate) a mancarii contribuie la umplerea stomacului cu aer.

| Akanfrot explică (pentru mi25):

Adica trebuie sa mestec mai mult?

| darrio2007 a răspuns:

Mananci pe fugă. Asta nu e bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Trebuie sa mannci stand jos si mestecand foarte bine mancarea, deoarece mananci probabil pe fuga, inghitind f repede si odata cu mancare si f mult aer, carese transforma in gaze.

| Violleta2022 a răspuns:

Atentie, stomacul nu chioraie de foame, ca doar mananci dimineata, ci din cauza gazelor din stomac.
Nu te supra alimenta ca nu aceea este problema ci modul de manca, de a mesteca linsitit, foarte bine, stand jos manacand numai cu gura inchisa si mestecand fiecare imbucatura ffff bine.
Inca ceva: nu se bea apa la masa, ci numai dupa terminarea completa a mesei.

| mi25 a răspuns (pentru Akanfrot):

Da, si linistit. Mancatul din mers, vorbitul in timpul mancatului determina "inghitirea" de aer.