Ai fost la medic si ai vorbit cu el dar nu il crezi si vrei sfaturi de pe net? Hmmm
Vasele mici de sange pot sa se sparga din mai multe motive de la stress si pana la facturul genetic... Cat despre "ce ai putea sa ai" eu zic ca medicul care te-a consultat e mult mai in masura sa-ti zica decat noi, care nici nu te-am vazut.
CuriousStuff nu am zis ca nu cred medicul
Doar ca atunci cand nu prea esti la medic particular nu de baga in seama! Am citit litere care mi le-a aratat de la distanta si le vedeam dar dupa cateva secunde vedeam in ceata ...si in acelasi timp vorbea la telefon si parca nu intelesese ca eu vad in ceata ...si dupa s-a uitat cu o un fel de lanterna in ochi atat! Si eu i.am zis ca vad furnicaturi si medicul a scris pe foaie ca eu simt furnicaturi ..nu a inteles..si mi-a dat doar niste picaturi atat...si mi.a dat picaturi ca simt furnicaturi dar eu nu simt ci le vad...dar nu a inteles! Sper ca data viitoare sa ma inteleaga!
Fetita, vorbeste clar, ca nu poti sa vezi furnicaturi, este fara logica ceea ce spui. Este corect sa le simti, dar nu sa le vezi, explica-te corect ca sa priceapa si medicul si toata lumea.
Furnicatura este un act perceput tactil (adica la atingere), nicicum vizual!
Anonimulgrr întreabă: