| Roxana00956778 a întrebat:

am o problemă va rog să-mi Spune-ți ce mi se întâmpla, am acut contact sexual cu prietenul meu înainte cu o zi de ovulație după ce s-a terminat el sa șters și avea o secreție maro pe penis, am ajuns acasă și am curs foarte puțin acea secreție, îmi era foarte teama sa nu fii rămas însărcinată și am făcut un test după 2 săptămâni se la act, a ieșit negativ, ieri am avut iar contact cu el și aveam 2 zile întârziere de la menstruație dar ma liniștisem știind ca am făcut testul și a ieșit negativ, s-a întâmplat.aceeași lucru cu secreția maronie dar acum a fost puțin spre roșu am ajuns acasă și tot am mai curs câte puțin dar maro și azi la fel sunt balonata și am sânii foarte tari dar menstruația încă nu mi-a venit mi sa mai întâmplat sa ma întârzie dar cu secreția aceasta in timpul actului niciodată, va rog să-mi spune-ti ce s-a întâmplat. pentru ca sunt foarte speriata nu știu ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ALEXXXL19 a răspuns:

Iti recomand un control ginecologic nu e de joaca cu zona de reproducere poti face probleme grace, e posibil sa fie doar o raceala sau mai grav dar mai bine te duci la ginecolog

| zilog a răspuns:

Mergi la un control pote fi inceput de sida sau un fibrom uterin sau cine stie ce infectie pe acolo

| Roxana00956778 explică (pentru ALEXXXL19):

Mulțumesc

| Roxana00956778 explică (pentru ALEXXXL19):

Mulțumesc mult

| Teo29 a răspuns:

Riscul de sarcina exista mereu daca o faceti neprotejat.
Folositi prezervativul pe viitor!