Daca te doare inseamna ca ai pus mana murdara si te-ai frecat la ochi. Daca are si ceva galben acela e puroiul. Am patit si eu. Dar eu nu iti recomand sa scoti puroiul pentru ca e foarte dureros. Du-te la farmacie si cere Nidoflor crema, si iti v-a da un tub mic te ungi acolo si iti v-a trece in cateva zile
Se numeste "orgelet"(sau, popular, "ulcior")--- vezi recomandarile dr.Monica Pop :http://monicapop.ro/tratamentul-orgeletului-ulciorul/
Nu e ulcior, nu e asa umflat si e in partea dedesubt a genele, nu stiu cum sa-ti explic. Stiu cum arata un ulcior si sunt convinsa ca nu e.
Buna
Sa te adresezi medicului de familie, ori sa ceri un sfat la cea mai apropiata farmacie.
O zi frumoasa sa ai
Singurul lucru care il poti face, este sa mergi la medicul de familie/ Eu zic sa nu incerci nimic ca nu e de joaca
Îţi recomand să mergi la medicul de familie, acesta este cel mai bun lucru, el îţi va da informaţiile necesare care te pot ajuta.
Am fost si mi-a dat picuri pentru ochi "Betabioptal", spun pentru toti cei care au problema asta
Vlalslsl întreabă: