Daca te doare inseamna ca ai pus mana murdara si te-ai frecat la ochi. Daca are si ceva galben acela e puroiul. Am patit si eu. Dar eu nu iti recomand sa scoti puroiul pentru ca e foarte dureros. Du-te la farmacie si cere Nidoflor crema, si iti v-a da un tub mic te ungi acolo si iti v-a trece in cateva zile
Singurul lucru care il poti face, este sa mergi la medicul de familie/ Eu zic sa nu incerci nimic ca nu e de joaca
Buna
Sa te adresezi medicului de familie, ori sa ceri un sfat la cea mai apropiata farmacie.
O zi frumoasa sa ai
Se numeste "orgelet"(sau, popular, "ulcior")--- vezi recomandarile dr.Monica Pop :http://monicapop.ro/tratamentul-orgeletului-ulciorul/
Nu e ulcior, nu e asa umflat si e in partea dedesubt a genele, nu stiu cum sa-ti explic. Stiu cum arata un ulcior si sunt convinsa ca nu e.
Îţi recomand să mergi la medicul de familie, acesta este cel mai bun lucru, el îţi va da informaţiile necesare care te pot ajuta.
Am fost si mi-a dat picuri pentru ochi "Betabioptal", spun pentru toti cei care au problema asta