Scuze ca te derscurajez dar daca iti face pe viu o sa te doara foarte putin cam.intepatura pe care o faci la analize sti te doar la inceput si dupa gata? ei bine asa este.te pup sper sa iti fie de folos. funda?
Sa-ti fie frica! O vor face cu un cutit mare, mare de tot, si va fi extrem de dureros!
Mie saptamana trecuta mi-au scos firele de la 5 copci ca m-am taiat cu flexul la virful unui deget, si desi, in virful degetelor sunt cele mai multe terminatii nervoase decit pe orice alta parte a corpului (deci ar fi trebuit sa doara mai mult ca in alta zona, caci nervii aceia simt totusi ceva), cidn mi-au scos firele a durut doar putin, acceptabil. Asa ca, stai linistita, nu va fi dureros. Ceea ce a fost mai greu, a trecut.
Sa nu iti fie frica pentru ca nu te va durea. Bine...o sa simti ceva, dar nu o sa fie durere in adevaratul sens al cuvantului, asa ca stai linistita.
Hihi, nu trebuie sa iti fie frica, nu o sa doara deloc. Eu am trecut prin asta la varsta de 7 ani, si este ok...rana este inchisa, nu are de ce sa doara. Bafta!