| jenimara50cent a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare cum pot sa imi scot o aschie din deget fara sa implic acul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| matryko a răspuns:

Cu o penseta! Prinzi aschia si o tragi! Doare putin...dar trece

| nustiunustiu a răspuns:

Parerea mea este ca tot acul este cel mai bun.

| MG4Life a răspuns:

Mie mi-au intrat multe aschii in deget, cateodata asteptam si ieseau singure, sau cel putin asa cred, dar de multe ori am adaugat un alt ingredient, unul dureros : acul. Dureros din vorbe, cand il folosesti uiti de durere, oricum mi se pare ceva primitiv folosirea acului in ziua de azi, deoarece cred ca cel mai bine incerci sa impingi cu mana acul afara, little bit of payne!
Succes!

Abh
| Abh a răspuns:

Daca nu poti sa extragi aschia cu o penseta, nu-ti ramane decat sa folosesti un ac steril. Daca nu scoti aschia, locul intepat se va infecta.

| jenimara50cent explică (pentru Dickbutt):

Vai chiar iti multumesc pentru. raspunsul total nefolositor pe care mi l-ai putut da. nu vreau sa ma cert cu tine dar m-as fi bucurat daca mi-ai fi luat in serios intrebarea.