Evident ca se poate, e chiar recomandat. Si bicleta, banda = cardio, nu neaparat fitness.
Antrenament de greutati si apoi cardio, sau poti face cardio in zile diferite, cum peferi. Doar sa nu faci cardio pe stomacul gol, atat. Eu prefer cardio dupa antrenamentul cu greutati, cand sunt deja epuizat, atunci consuma grasimi pentru energie si mareste cel mai bine rezistenta.
Si apropo, am vazut ca ai scris "nu vreau sa iau proteine", pai proteinele sunt in aproape orice aliment, in cantitati mari sunt in carne, branza, oua.
Nu prea poti sa slabesti si sa pui muschi in acelasi timp, dintr-un motiv simplu :
- cand slabesti ai deficit caloric
- cand pui muschi ai surplus caloric
Intai slabesti si apoi pui muschi, sau invers, cum preferi. Tinand cont ca vine iarna, eu as trece pe masa musculara acum si as slabi in primavara, ca vara sa fii pregatit, dar cum preferi.
Ah, si sa ai un regim bogat in proteine si sarac in carbohidrati si grasimi, altfel dai jos si masa musculara odata cu grasimea.
Cosmin iti multumesc pentru ajutor,m-ai ajutat si mai inainte cu diferite probleme, o sa ai o funda din partea mea, dar unde ziceam "nu vreau sa iau proteine" adica nu vreau sa iau din acelea cumparate, pilule, prafuri si alte chestii de astea.In alimente numai prost sa fiu sa nu imi dau seama ca in toate alimentele sunt proteine. Oricum multumesc din nou si sper ca o sa ma mai ajuti si cu alte ocazii sau o sa te mai ajut si eu.Succes!
dobrin1019 întreabă: