| Scumpika2012 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare.Ma poate ajuta cineva cu un tratamen natural pentru cosuri? Va implor nu stiu ce sa fac sa scap de ele.Am incercat multe creme din farmacie si nici un rezultat.Un tratamen naturistic facut in casa ma poate ajuta cineva? Dau funda!:d:* multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

În fiecare zi, înainte de culcare, tamponează zonele afectate de acnee cu puţin suc de mentă şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Vei scăpa de coşuri în doar câteva zile!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o dereglare hormonală.
Un tonic antiseptic, tinctură de propolis aplicat pe fiecare coș în parte, săpun cu sulf.
Pa, pa.

| Chrissy92 a răspuns:

Buna,eu am folosit ceai de musetel, sau poti da pe razatoare hrean si sa il ti in otet apoi dupa o saptamana sa te dai cu el pe fata(il ti cam 30 min)apoi clatesti, crema de galbenele e foarte buna dau mai poti folosi si bitter suedez (e buna la toate asta)

| Scumpika2012 explică (pentru alinadianaaa):

Suc de menta adica ceai de menta?:d

| alinadianaaa a răspuns (pentru Scumpika2012):

Da ceai de menta.

| Scumpika2012 explică (pentru alinadianaaa):

Multumesc frumos Alinadianaaa :*