anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare pentru fete.Nu am mai intretinur relatii sexuale de pe data de 18 ianuarie. Iubitul meu nu a ejaculat in mine, cel putin asa spune el.Pe data de 26 mi-a venit. A trecut luna februarie iar mie nu mi-a venit.Am facut azi un test Barza si a iesit negativ. Ce as putea avea? Ore vreo infectie ceva? C insarcinata nu aveam cum sa raman nu? Funda pentru rasp.urgent.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Mai fa-ti un test de sarcina si daca iese iar negativ inseamna ca nu esti insarcinata.
Daca esti tanara e posibil sa fie o dereglare,se intampla oricarei fete,o sa-ti vina menstruatia stai linistita,dar daca vrei sa fii sigura mergi la ginecolog, spune-i despre ce este vorba si el te va sfatui mai bine prin consult, asa...pe net nu prea putem sa ne dam seama.

Data viitoare cand mai faceti dragoste,foloseste metode eficiente de contraceptie, de ex un prezervativ, care chiar daca nu te protejeaza 100% e mai sigur decat deloc.

4 răspunsuri:
| Nostradamuss a răspuns:

Chiar daca nu ejaculeaza in tine tot poti ramane insarcinata.de ce nu va informati inainte sa faceti prostii?

| acomputers a răspuns:

Vaiiiiiii... du-te urgent la doctor. Eu am lasat-o pe una gravida dupa ce am ejaculat in prosop si ea era la baie... fugi repede! suna la ambulanta! BAFTA!

| pisi1793 a răspuns (pentru acomputers):

Auzi domnule, chiar nu aveam nevoie de sarcasmul tauwinking

| acomputers a răspuns (pentru pisi1793):

Ok, pisi :*