anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU!
Am si eu o mica problema. Seara, dupa ora 22:30 incepe sa ma doara capul in fata si dupa aia in jurul cefei big grin. Ciudat ii ca in timpul zilei nu am dureri, ci doar dupa ora 22:30 si dureaza cam 30 min. ( de fapt depinde). Oricum nu mai iau pastile sa nu ma mai doara ca imi trec pana la urma. Eu cred ca e din cauza oboselei, dar as vrea si alte pareri. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Abecedare a răspuns:

Si eu patesc cam asa de multe ori pentru ca stau treaz pana pe la 23, 24 noaptea cateodata. Daca te doare in fata e de la oboseala.Eu cred ca ar trebui sa te culci pe la 21:30 sai 22:00.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare a fi o durere cauzata de eforturi de acomodare oculara. Probabil ai nevoie de ochelari.

| bianca240 a răspuns:

Asta cred si eu. de la oboseala.dar poate sa fie si de la vreme, sper ca te-am ajutat:*

| Roxana110824 a răspuns:

Eu cred ca pentru siguranta ta ar trebui sa consulti un medic.sa fii sigur ca nu e nimic serios si ca nu o sa ai de suferit mai tarziu. Funda?

| Eღilia62 a răspuns:

Dar pana la 22:30 ce faci? Stai la calculator? Daca raspunsul e da, atunci de asta te doare.Si eu patesc la fel de la PC, cand stau de la 20:15 pana pe la 23:30.

| anonimus19997 a răspuns:

Da posibil sa fie din cauza oboselii si a stresului de peste zi... daca durerile persista de ceva vreme mergi totusi la un doctor...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Eღilia62):

La calculator stau aprox. 2 ore pe zi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Abecedare):

Ms pentru sfat happy Dar doar acum in vacanta ma culc la ora 1 noaptea laughing In timpul scolii ma culc la ora 22 si nu am dureri de cap happy

| Eღilia62 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aham,e ok 2 ore.Atunci nu stiu ce sfat sa-ti dau, problema ma depaseste big grin
Sper sa rezolvi totusi!