Un fir de par a fost acoperit de par, sau de la epilat s-a infectat putin.Nu-i mare problema!
La farmacie, gasesti tinctura de propolis(eu folosesc la orice are tendinta de infectie). Este antiseptic si cicatrizant. Cu o bucatica de tifon freaca putin locul cu pricina si da cu propolis.O sa treaca pana a doua zi. Daca mai este nevoie poti sa mai dai.Fii atenta ca propolisul pateaza, asa ca lasa sa se usuce dupa ce dai.
E de marimea unei monede de 10 bani...rosie pe margine. mama mea spune ca ar trebui sa ma operez
E "o buba mare rosie,nu e galbena":asta inseamna ca locul nu este infectat, nu e cu puroi. "E de marimea unei monede":cred ca mai mult te-ai oparit,ars(nu stiu cu ce te-ai epilat).
Da cu propolis,deoarece,cum ti-am scris,acesta este dezinfectant si cicatrizant. Pana maine, iti trece. Dar, daca nu, poate fi altceva si atunci mergi la un dermatolog, cu trimitere de la medicul de familie.
Multumesc mult pentru ajutor.
Nu e nimic grav,asa apare de obicei, fiindca pielia e fina si este nevoi sa o faci cu ceva special gel sau altcceva, iar cind termini imediat sa te dai cu o crema speciala, iti va trece peste citeva zile, insa la drept mincarimile vor fi mai mari