anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema. Am 16 ani, sanii foarte mici, iar sfarcurile sunt intoarse in interior.Nu am sesizat a fi o chestie brusca, insa am citit ca poate fi semn al cancerului mamar.Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

Dacă ai avut și până acum sfârcurile ombilicate nu ai cancer, doar dacă asta s-a produs.
Mai apoi pentru a îți scoate sfârcurile ai nevoie de un masaj excitant în jurul acestora și aureolei, fie cu mâna fie cu un prosop aspru dar cu grijă să nu te rănești.
Și în legătură cu sânii nu numai tu îi ai mici, eu zic că e mai bine așa decât imenși.
Nu e un motiv de îngrijorare, mai sunt persoane îți doresc sănătate și multă fericire!

| Mccool349 a răspuns (pentru Divy):

Multumesc mult! Si da, ii am asa cam de mult timp.

| Divy a răspuns (pentru Mccool349):

Cu plăcere, se pare că ești mai specială fi mândră că normali sunt mulți dar nu la cap laughing