| Rebbbeca a întrebat:

Am si eu o problema:Am avut ceva luni cand stateam cocosata, asa ca coloana mea a luat forma.Am inceput sa stau mai dreapta,sa dorm fara perna,sa fac gimnastica, sa merg la inot si sa fac un exercitiu cu o roata pe un fel de bat(nu mai stiu cum se numeste). Exercitiul il stiu de la o vecina care a avut fata in aceiasi situatie ca si a mea.Coloana mea mai poate fi indreptata? Daca da, in cat timp? PS.Mai am pana fac 18 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MicutzBlondutz a răspuns:

Daca ai inceput sa faci inotul sa fii sigură dar dacă te incomodează sa dormi fară perna poti dormi si cu ea este vorba si de pozitii in care dormi cu sau fara perna.Eu cred ca in cel mult 4, 5 luni te vei indrepta la loc

| pisikutzza22 a răspuns:

Se mai indreapta dar cu timpul.nu exista un termen precis dar asa cum dureaza ani ca sa se cocoseze asa dureaza si sa se indrepte

| Empathizer a răspuns:

Mergi la Recuperare pentru kinetoterapie/gimnastica medicala. Acolo ti se vor recomanda si vei face exercitiile potrivite. Durata e de luni de zile.

| Rebbbeca explică (pentru MicutzBlondutz):

Eu inainte dormeam tot fara perna, ma scol mai linistita

| MicutzBlondutz a răspuns:

Eu am spus doar daca o incomodează

| MrAlex a răspuns:

Si eu am fost cocosat dar cu timpul am tot incercat sa stau drept si am reusit...acum fac rugby si sunt perfect drept...incearca sa te impuii vointei tale si vei reusiiwinking succes