Daca ai 13 ani si inca nu ti-a venit menstruatia, ar trebui sa ai grija pentru ca uneori menstruati avine inainte cu 7-6 zile de a avea aceste dureri.(adica cand vine menstruatia prima oara)
Daca peste 2-3 zile ai la fel de mari dureri, du-te la doctor.
Indigestie, calculi renali, apendicita acuta - dar daca ar fi fost asta ar fi trebuit sa fii operata in maxim 2-3 ore - deci asta se exclude, si bineinteles dureri premenstruale, cum au zis si ceilalti.
Deci trebuie sa ma pregatesc? Cu chestii?
Acele dureri de burtă/jos/ovare ( pe care le menţionezi ) pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!
Momentan poţi lua un Algozon/Algocalmin sau Nurofen pentru calmarea acelor dureri, dar dacă ele persistă 2-3 zile atunci ar fi bine să mergi la medicul de familie pentru consult/diagnostic şi tratament.
Toate cele bune.
Va multumesc la toti, mi-ati fodt de ajutor! Nu nu am limbrici pentru cei care a spus.Va multumesc.
Da pentru cei care au spus ca o a imi vina menstruatia, chiar asa s-a intamplat, va multumrsc pentru lamurile.
Pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ..decii pregateste-te
Poate este doar o simpla durere de burta tuturor ni se intampla stai linistita in pat eventual dormi un pic, ia o pastila si pana maine trece :*
Nu stiu sigur dar s-ar putea sa ai viermi. Limbrici sau ceva. Ar trebui sa consulti un doctor. Vorbeste cu parinti tai poate stiu ei.
Pai este momentul de menstruatie, iti sugerez sa ti dupa tine servetele si un tampon.
Pai in primul rand poate ai mancat ceva stricat si dea-ia te doare burta. DAca te doare rau rau du-te la medicul de familia bine?
Nu am mancat nimic stricat, o sa merg daca ma doare foarte tare.
Ok Du-te!