| anonim637 a întrebat:

Buna TPU. Am si eu o problema. si nevoie de ajutor.
va rog, fara glume proaste. fara stafuri proaste. fara misto.

Acum un an, am inceput sa ma tai. nu ma intrebati de ce m-am taiat. intai am facut-o din curiozitate dar am devenit dependenta. ma taiam zilnic.
Acum vine caldura, si voi fi nevoita sa port imbracaminte scurta, rochii, fuste etc. Dar mi-au ramas semne. multe. pe brate se vad dar nu chiar asa de tare, doar cand mi se face frig si se invinetesc. dar pe picioare e nasol. am multe semne pe picioare. mari. unele mov. am si "linii" albe, oriunde m-am taiat. Cum sa scap de ele? Sau cum sa le ascund? Tin sa mentionez ca am incercat sa le acopar cu machiaj, dar nu a mers DELOC.
Va rog sa ma ajutati. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| DataSoft a răspuns:

Păi ib primul rând nu te mai taia.
Si de acoperit ai putea cu ceva tatuaje. acum depinde de artistul tatuator ce experiență are și cât de priceput este.
Poți cauta pe google modele de tatuaje care acoperă sau maschează răni.

| anonim637 explică (pentru DataSoft):

Multumesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești depresiv sado-masochista, durerea aia te abate de la stările dezolante lăuntrice, dar sunt distructive după cum vezi lasă urme pentru restul vieții nu doar fizice ci și psihice!
Nu ai ce sa mai faci, decât sa nu te mai tai, sa iei antidepresive dacă simți ca viata este prea dura pentru tine stimata distinsa domnișoarăhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Întreabă pe cel care face tatuaje dacă se pot ascunde prin unele tatuaje acele imperfecțiuni numite cicatrici.
Te tzuc și ai grija de tine suflețel frumos, chiar te rog sa nu te mai tai, ești o fata speciala și deosebita, ai mai multa grija de tine și de gabdurule tale.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa mergi de urgenta la un medic psihiatru pentru o evaluare corecta si tratament adecvat.
Acoperirea temporara a cicatricilor cu imbracaminte, nu acopera si problema ta reala din cap, asadar, acolo ai cea mai mare nevoie sa rezolvi problema.
Te rog mult, spune adevarul parintilor si cere ajutor specializat, ca nu-i normal sa suferi in tacere si sa ajungi atat de departe, incat sa te mutilezi ca sa obtii satisfactie.
Sanatate multa!

| Mosotti a răspuns:

Nu te intreb e ce te-ai taiat ca nici tu nu stii, asa ai simtit sa faci.
Pai le ascunzi cu imbracaminte care acopera, aia e. Nu porti chestii scurte! ia ceva f subtire dar lung si ca pantaloni si ca bluza.

Dar oricum ar trebui sa intrebi un medic psihiatru ca sa rezolve problema sa nu te mai tai, el stie de ce te-ai taiat.
Ori ai o depresie, ca, cam la asta se intampla, sau daca simti placere cand te tai, e un masochism. Discuti cu medicul.

| proserpina22 a răspuns:

Https://www.springfarma.com/......m-10g.html Încearcă crema asta, e foarte bună pentru cicatrici și oamenii o folosesc și pentru cele de operație, deci e foarte bună.