Numai medicul te poate ajuta, fă tot posibilul sa ajungi la el este mai importanta sanatatea ta decat orice altceva ai avea de facut care nu este asa urgent. Ce varsta ai?
Dar nu înţeleg de la ce să sângerez iar, doar pentru că am uitat o pastilă să i'au?
Poate, dar numai medicul stie exact cauza, noi mergem pe presupuneri poate ca din cauză ca ai uitat sau poate ca ai dereglari hormonale care dau aceste mici sîngerari, daca nu poti ajunge la medic măcar suna l si poate te va ajuta prin telefon.
La medic nu pot ajunge fiindcă nu îmi ajung banii momentan iar dacă întreb spune să vin la el. Nu mă ajută cu nici un sfat, aşa ar fi normal
Si cît te costă sa mergi la el, nu te pot ajuta părintii? Sau rudele, este foarte important sa te vada medicul, esti din Bucuresti?
Nu sunt din Bucureşti, sunt din Constanţa iar părinţii mei sunt din Slobozia şi nu au cum să mă ajute momentan
Am inteles, alta solutie in afara de medic nu ai, ce varsta ai? Multumesc
Dar n-am mai avut niciodată de 5 luni de când folosesc AC, se poate să am sângerarea azi că am uitat să i-au pastila acum 2 zile? Asta ar putea fi cauza? De sarcină nu cred că are cum să fie vorba
Nu e regula sa apară lunar, plus că dacă apare, se întrerupe sau schimba tratamentul.
Se poate sa fie o dereglare din cauza pastilei lipsa ori deja apar efecte secundare de la AC.