| CristinaAngel55 a întrebat:

Am sunt fata, 15 ani si 1.68. Imi doresc sa fiu mai inalta, macar peste 1.70 si daca ar fi posibil, sa am 1.80 :X laughing. Ma masor acasa, singura si nu stiu cat de bine o fac dar anul trecut aveam 1.66 sau 1.67 si mi se pare putin 1 cm pe an. Imi este frica sa nu mi se inchis cartilajele alea... in toamna, o perioada cam de o luna, am baut mult lapte, cate 3 pahare pe zi ( plus miere ) si este posibil ca de atunci sa fii crescut inca 1cm sau 2.
Ce as putea face ca sa mai cresc cel putin 2 cm? Sa beau iar lapte cu miere pana nu mai pot? laughing Sa ma intend ca nebuna incercand sa ating tavaul?
Daca merg la farmacie si cer pastille de crestere ( sper ca exista ) imi va da si fara acordul parintilor?

Eu zic ca ar trebui sa beau din nou 3, 4 pahare de lapte pe zi, dar nu stiu. Sper sa nu fie degeaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
recomand practicarea unui sport adica volei sau inot, consuma fructe si legume, bea minim 2 litri de apa pe zi, dormi minim 8 ore pe noapte, evita tigarile/drogurile/stresul, nu sta noaptea prea mult si mergi la un constrol ca sa vezi daca ai nevoie de calciu.
O zi buna.

| CosminALX a răspuns:

Fa gimnastica happy

| KawaiiiPanda a răspuns:

Faza cu alimentatie nu stiu. Am mai dat sfaturi de genu.Mereu ziceam si chestia cu tavanul.Sari si incearca sa atinci tavanul.E cel mai bun sfat.

| CristinaAngel55 explică:

Sunt fata, am 15 ani...* sorry, ma grabeam.