anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aproape toti imi zic ca nu-s grasă si ca trebuie sa ma ingras etc, dar eu nu cred că-s slaba si nu cred că am nevoie sa ma ingras pentru ca ma consider foarte grasă. Am incercat niste site-uri cu greutatea normală a înăltimi mele si imi zice ca sunt UNDERWEIGHT (sub greutatea normală), si de atunci am inceput sa am mese doar Putin mai... 'Normale', Dar chiar nu pot sa ma ingeras după ce am slăbit atâta ( cam 2-3 kg într-o lună)...
Vreun sfat? (Da stiu ca am mai pus intrebari cu legatura la greutatea mea dar asta a fost un pic mai serioasa. Cred).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Idontgiveafucko a răspuns:

Nu vreau sa par o persoana rea dar cred ca ai un caz minor de anorexie.Iti sugerez sa consulți un psiholog ca sa nu se agraveze problema și sa rămâi sănătoasă

| BAD17 a răspuns:

E doar in mintea ta ca esti grasa daca tu nu vrei sa te mai ingrasi e treaba ta plus ca e corpul tau deci poti sa faci ce vrei cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă tu nu eşti slabă, eu sunt balenă ( una cu piciorul rupt)! Încearcă să ai mese normale nu un pic mai normale. Nu este păcat să te îmbolnăvești, să stai sub tratament, internată? În loc să te distrezi, să râzi? De tine depinde totul!

| annempx a răspuns (pentru Idontgiveafucko):

Nu pari deloc, m-am gandit si eu la asta mai demult si. oricum, in intrebarea aia nu am putut sa exprim tot ce simt când manac sau dupa ce mănânc, cat sunt de obsedată sa slăbesc si etc. sunt mult mai multe chestii pe care nu le pot exprima doar printr-o simpla postare. Nu fac asta pentru atentie, nu ma intelege gresit.

| 1231242 a răspuns:

Esti nebuna rau, du-te la psiholog, ca toata lumea in jurul tau vede dublu, numai tu nu te vezi. Funda?

| NGheorghe a răspuns:

A mânca doar pentru a te îngrășa, practic, se numește îndopare. Ce ar fi dacă te-ai apuca de vreo activitate fizica sau vreun sport, aerobic, dansuri, si atunci vei mânca ca sa fi tare, ca sa rezisti la efort îndelungat.
Opusul lui "slaba" este "tare" și nicidecum "grasa". Câte geno, flotări, abdomene, tracțiuni faci? 3? Deci trebuie sa faci 30 de fiecare. Așadar trebuie sa renunți la a aprecia volumul muscular si sa pui accent pe rezistența la efort... ca altfel vei ajunge sa mănânci cu oglinda in față stand pe cântar. laughing

| 1231242 a răspuns (pentru Idontgiveafucko):

Multumesc!

| 1231242 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum arata o balena cu piciorul rupt, bineinteles exclud faptul ca o balena nu are picioare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru 1231242):

Balenă= balena este mare, "grasă" iar picior rup am eu => balenă cu picor rupt. Ai înțeles acum? laughing

| AmiraH a răspuns:

Inainte de toate cred ca trebuia sa ne spui ce inaltime si greutate ai ca sa ne facem si noi o idee. Legat de ce zic altii nu-I baga in seama, important e sa fii sanatoasa si sa te simti bine in corpul tau. Si eu m-am chinuit ani de zile sa ma ingras si in sfarsit acum la 30 de ani sunt mama a doi copii ma simt bine in corpul meu (cu exceptia sanilor care as vrea sa fie mai mari) si am 49 kg si 159cm.

Priveste partea plina a paharului pun pariu ca ai tate mari si fund misto, sper sa mi fi amintit bine ca esti fata.

anonim_4396

Normal, atunci când mă spăl sub sân, sunt nevoită să îl dau peste umăr, iar la fund... ce să mai spun, nu îmi găsesc pantalonii. Am facut sport de performanță de mică, eram ironică cu "balena".

Asa mor sansele mele de a cunoaste o fata cu tate mare si fund mare, idealul vietii mele tot imi scapa printre degete.

anonim_4396

Mergi în state, să vezi acolo câte sunt pe metru pătrat, te simți mai ceva ca în rai.