| NicuCristian199 a întrebat:

Buna TPU as avea nevoie de un sfat... azi am scuipat flema cu un pic de sange m-am speriat foarte rau deoarece simt si o mica intepatura in spate spre plamanu drept in septembrie 2015 mi-am facut si o radiografie la plaman si nu aveam nimica iar doctorul mi-a dat cateva inflamatoare am luat tratamentul si intepatura nu a incetat iar acum scuip si foarte urat si azi am scuipat si cu un pic de sange incotro so apuc pls ajutati-ma cu un sfat crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai probabil o infectie pulmonara acuta. ea nu avea cum sa se vada la o radiografie de acum 6 luni. Daca intr-adevar ai o durere toracica semnificativa si sputa este purulenta, poti merge la urgenta pentru o reteta. Daca ai doar o sputa mucoasa sau mucopurulenta si o o jena toracica, poti astepta pana luni si sa mergi la medicul tau de familie.

| NicuCristian199 explică (pentru Brigaela):

Mai exact sputa purulenta?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru NicuCristian199):

Nu inteleg intrebarea. Daca nu intelegi cuvintele, ele se gasesc perfect explicate in DEX. daca alta e intrebarea, formuleaz-o te rog mai clar

| NicuCristian199 explică (pentru Brigaela):

Aaa ok oricum mi-am dat seama ce inseamna "sputa purulenta"