| Swoleen a întrebat:

Bună TPU as dori să fac niște analize dar nu stiu ce..de an de zile am niște simptome ciudate sunt mereu obosit uneori am stări de amețeală palid dimineața îmi simt picioarele moi su etc, psihologul mi-a spus că sufăr de atacuri de panică si anxietate..nu stiu ce legătură au simptomele cu asta dar..plus ca în ultimele zile am observat că când mă duc la baie scaunul are o culoare mai închisă ca de obicei..as dori un răspuns bun dau fundă. Vă mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Lipsa de calciu, sau reumatism. Incearca o consultare la medicul de familie.

| Swoleen explică (pentru Începătorul988):

Nu am medic de familie din păcate...

| Începătorul988 a răspuns (pentru Swoleen):

Atunci fa un control la un cabinet public.

| AdelinaC a răspuns:

Miroase mai urat? Prima data fa o hemoleucograma completa si analiza scaunului pentru sangerari. In general sangerarea in scaun da simptomele si semnele astea

| Swoleen explică (pentru AdelinaC):

Simptomele astea le am de 1 an si jumatate dinaintea problemelor cu scaunul.