| madalina13021997 a întrebat:

As dori sa mai pun cateva kg pe mine, pentru ca sunt slabuta. Apropiatii imi spun ca nu trebuie pentru sunt mai scunda si nu mi-ar sta bine, si totusi as vrea sa pun 2-3 kg, insa mananc tot ce imi place si am pofta doar ca nu se punehee hee.
M-am gandit la niste vitamine sau daca nu la niste pastile de ingrasat, ai mei spun ca nu este bine sa iau asa ceva pt.ca o sa-mi dereglez glanda, poate totusi mai este si genetica insa parintii mei sunt potriviti din punct de al kg-lor.
Voi ce imi recomandati sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Tania_Todea_1997 a răspuns:

Depinde de tine de exemplu eu de cand am ciclu m-am ingrasat intr-un an 5-6 kg nu are rost sa iei tablete su porcaro pentru ca mai apoi te vor afecta daca nu la glanga la ciclu pentru ca iti va mai veni regluat :*

| madalina13021997 explică:

Am uitat sa precizez am 16 ani, 1, 56 si 45 kg

| bursuc001 a răspuns (pentru madalina13021997):

Într-adevăr, eşti SUBPONDERALĂ ( prea slabă )!

Iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 52, 9 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu 7-8 kg sub greutatea ideală; deci, ar TREBUI să "mai pui" vreo 5 kg!

O seară frumoasă.