| NimicGol a întrebat:

As vrea sa slabesc 23 kg in 3, 4,5 luni, am inaltimea 1.72 si 85kg.As vrea orarul meselor, ce trebuie sa mananc si ce nu trebuie...

Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Vrei o dietă de schimbare a metabolismului? Este destul de mare aşa că dacă vrei o trimit pe privat.

4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Orarul meselor ti-l faci tu in functie de program, dar sa nu sari niciodata peste micul dejun si e bine daca mananci zilnic la aceleasi ore. Nu trebuie sa consumi prajeli, grasimi, fast food, dulciuri, patiserie, bauturi carbogazoase, alcool. Trebuie sa faci si miscare ce iti place tie, orice de la plimbari in parc cu bita pana la inot sau mers la sala de cel putin 3 ori pe saptamana.

| bogdannutz a răspuns:

Fa miscare in primul rand iar mai apoi mergi la nutritionis si o sa iti dea un regim de acolo

| DituAndrei99 a răspuns:

Pai fi atent si eu am slabit 5 kg cu dieta ducan in 3 sapt dar sa te ti bine de ea si sa nu mananci paine. Fara grasimi si mai multe detalii scrie in reteta.Mult succes cu slabitul. Funda?