In primul rand ar trebui sa eliminii dulciurile din viata ta, bauturile/sucurile carbogazoase si painea (incluzand cerealele, pastele si foitajul).
Cu vointa si determinarea, vei incepe sa dai jos cel putin jumatate de kilogram saptamanal.
Nu mai manca dulciuri, mancaruri prajite in ulei, fast-food, nu mai bea sucuri si tine-te de sala. Nu ai cum sa nu slabesti.
Sincer eu am făcut un singur lucru să slăbesc, n-am mâncat nimic după 6 seara si n-am ținut nici o dieta sau ceva de genu'. Cam în 2 sap slăbești după părerea mea.
Pentru dat jos kilograme in plus rapid, exercitii intense gen cardio fara greutati. Nu ti-as recomnada nici o dieta, mananca sanatos(fara excese de nici un fel), fara alimentele grase si dulciuri si incearca un meniu light dupa amiaza. In functie de stilul de viata si intensitatea exercitiilor intr-o luna ar trebui sa dai jos cele 7-8 kilograme.
De regula o crestere a substantiala a efortului fizic cu o reducere masiva a aportului caloric rezulta scaderea in greutate rapid.
IonBadita1 întreabă: