Bună.
Învață să mănânci, lasă prostiile!
Mergi pe o alimentație diversificată, cele cu conținut caloric mare le reduci semnificativ (mezeluri, conserve, paste, carne grasă, etc.) și crești consumul de fructe și legume cât mai proaspete, ceaiuri depurative, carne slabă, lactate degresate, etc. și mișcare fizică zilnică pentru a crește rata de ardere a caloriilor.
Din toate astea trebuie să faci un mod de viață constant, echilibrat.
Succes!
Pa, pa.
Sincer, ce mananci tu la micul dejun eu mananc intr-o zi intreaga cu buna vointa si tot nu am reusit sa slabesc. Din punct de vedere "medical" cum s-ar zice, nu e chiar sanatos pentru ca meniul trebuie sa fie divers in fiecare zi. Sa mai schimbi numarul de calorii consumate ca organismul sa nu se obisnuiasca cu un anumit numar si chestii de genul. Oricum, cica sportul ar fi esential, dar si exercitiile facute depind de ceea ce ai mancat.
Bună!
Lasă dietele, că nu ţine cu dietele!
O alimentaţie săracă în calorii, multe legume şi fructe proaspete, nu prăjeli, carne fiartă, înnăbuşită doar, lactate slabe în grăsimi, evită orice fel de grăsimi, mai slăbuţ cu dulcele, înlocuieşte cu miere eventual şi MULTĂ MIŞCARE, ai numai de câştigat cu mişcarea, crede-mă!
Te pup!
Pentru a slabi nu trebuie sa te infometezi! Mananca sanatos, 3 mese pe zi, si fa sport(cel putin 1-2 ore pe zi)
Eu iti recomand sa mergi la medicul de familie si vezi ce-ti spune.
Eu zic ca-i sanatos, dar eu zic sa te duci sa vezi.
O zi buna iti doresc! Funda?