| UIV27 a întrebat:

Astazi am avut fecalele cam roz. Scuzati-ma ca scriu asta dar sunt foarte speriat. oare e sange? Am14 ani.p.s. ieri am mancat sfecla.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| marinaa9 a răspuns:

Tinand cont ca sfecla rosie coloreaza foarte tare cred ca e doar sfecla digerata.

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

happy Da tu ce faci, il examinezi? Pai daca ai mancat sfecla nu ti-e clar!

| TeodoraC a răspuns:

Hey! Se presupune ca ti-ai facut cont pe un site serios. Daca ai chef sa faci panarama exista ask.fm sau altele. Sau poate ca esti doar prost. In cazul acesta iti recomand o doza marita de lectura si educatie. Peace!

| DatMikassa a răspuns:

Daca sunt roz eu zic ca te transformi in unicorn, vezi ca maine o sa fie curcubeu.

| TeodoraC a răspuns (pentru DatMikassa):

Am schitat un zambet! happyhappyhappy

| Wehrmacht a răspuns (pentru TeodoraC):

Eu iti recomand tie sa te duci dracu' de aici daca tratezi problemele altora ca si cand ar fi simple glume.Nu-ti convine? Nu ai mai auzit de asta? Atunci nu raspunde, da' nu le spune altora ca fac trolling deoarece asa crezi tu ca este.