| Cristi19991999 a întrebat:

azi am iesit pe afara ca tot a nins am fost cu sora mea si prietenul ei am fost sa bem o ciocolata calda dupa in drum spre casa ne-am dat frecus eu fiind cel mai mic am luat cel mai mult,aveam mainile foarte inghetate nu le mai simteam(nu aveam manusi)pe unghi urma acea alba de calciu luase contur, am ajuns acasa la caldura si a inceput sa ma doara in capul pieptului sa respir mai greu, m-a durut cam 5minute si respiratia grea cam 10min apoi am tusit de vreo 2ori la interval de 15min, acum au trecut 20min nu am tusit deloc, de ce m-a durut in capul pieptului dupa ce am venit de afara dau funa
P.S Am suflu histolic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| melis13 a răspuns:

Ai tras aer rece. Posibil e sa te imbolnavesti! Atata tot!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Naspa, credeam ca esti in stare sa pui o intrebare, probabil ca ai omis din cauza durerii. Ai pus tu un " de ce" pe la sfarsit, dar neconcludent. Probabil ca te doare drept pedeapsa ca nu ai lasat-o pe sora ta sa mearga singura cu prietenul ei.

| Cristi19991999 explică (pentru melis13):

Mersi melis pentru raspuns, mi-ai putea spune si un remediu sa nu ma imbolnavesc?

| Cristi19991999 explică (pentru Cristi19991999):

Melis iti dau funda mai tarziu ca vad ca acuma nu apare s apot da

| melis13 a răspuns (pentru Cristi19991999):

Pai nu stiu.in cazul in care te imbolnavesti poti bea ceai de tei este foarte bun.Sau streptils pentru durere in gat!