Stiu eu ce ai facut.Cand ai aterizat piciorul s-a dus pe o parte aia se numeste intorsatura.Ascultama bine si eu am patit asa ceva asa ca uite ce trebuie sa faci:
1. Pune intr-un lighian apa calda.
2.Introdu piciorul in apa.
3.Maseaza piciorul(20-30min)
4.Asta te va durea dar va da efecte:mergi prin casa apoi refa pasii(cand mergi, mergi mai apasat)
Eu cand am calcat stramb cum spui tu am avut fractura la metatarsian 5, adica la un os mic din laterala labei piciorului, am stat 3 saptamani cu piciorul in ghips dar puteam merge, am stat doar 2 zile in pat pana s-a dezimflamat putin, e mai bine sa faci o radiografie ca sa fi sigur ca nu este fisura-fractura
A trecut un an de atunc,nu am ramas cu absolut nici un fel de durere sau altceva, dar intamplarea sau norocul a facut ca atunci imediat dupa ce mi-a fost dat ghipsul jos sa fac niste proceduri la o clinica particulara si vara namol, poate ca si asta a ajutat, nu stiu daca fara astea nu as fi avut acum ceva dureri, pe tine te mai doare si dupa cat timp?
Da,greseala mea,in fine,se mai intampla,oricum in privinta fracturii un tip te va mai durea,in special ca este iarna,cel putin pana la vara tot o sa te resimti cat de cat,ideea e sa nu fortezi,ca mergi cat mai putin si sa stai la caldura, iar la vara sa stai la soare cat poti de mult, durerea nu va fi puternica dar vei mai simtii mult timp de acum incolo ca te jeneaza, osul se repara greu, sanatate iti doresc